Anglo delavnica
- enodnevna osvežitev
Anglo delavnica: enodnevna osvežitev znanja s praktično usmerjeno tematiko

Želite osvežiti poslovno korespondenco v angleščini, a vam primanjkuje časa?Anglo delavnica je intenzivna delavnica poslovne komunikacije, ki jo pripravimo glede na vaše povpraševanje oziroma specifične potrebe v podjetju.

Predstavlja idealno rešitev za vse, ki poslujete s tujino in si zato želite v optimalnem času osvežiti (nadgraditi) poslovno komunikacijo v angleščlini oziroma komunicirati učinkoviteje.


Kako poteka anglo delavnica?Kako poteka anglo delavnica? Anglo delavnico pripravimo za zaključene skupine (podjetja). Poteka v obliki dinamičnih, interaktivnih delavnic na sedežu vašega podjetja ali pa, po dogovoru, v letovišču.

Delavnico vsebinsko in organizacijsko prilagodimo vašim potrebam. Sestavljena je iz teoreričnega in praktičnega dela. Poudarek je na praktični uporabi jezika.

Delavnico izvajamo v skupini (do 8 oseb), po želji pa lahko potekajo tudi individualno (1:1), kjer je pozornost usmerjena le v posameznika. To zagotavlja hiter in učinkovit napredek.Kaj boste pridobili?  • osvojili/nadgradili boste ključno poslovno besedišče in fraze na vašem področju dela
  • prejeli boste praktične napotke za učinkovito pisno in/ali ustno komuniciranje v poslovni angleščini
  • izpilili boste prodajno predstavitev in prezentirali bolj učinkovito
  • napredovali boste v znanju in samozavesti
  • izkoristek časa bo 100%
Narekovaj levoVabimo vas, da se odločite za eno izmed naših preizkušenih delavnic, npr. Prepričljiva prezentacija oziroma Učinkovita poslovna korespondenca v angleščini (pisna in ustna) ali pa nam zaupate vaše želje in delavnico pripravimo po meri oziroma glede na vaše specifične potrebe.Narekovaj desnoKomu je anglo delavnica namenjena?Za vse, ki nimate časa za udeležbo na jezikovnem treningu, si pa želite osvežiti in izboljšati poslovno komunikacijo v angleškem jeziku v najkrašem možnem času


Kako poteka realizacija anglo delavnice?Po prijavi ste vabljeni na brezplačni jezikovno-svetovalni pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih. Ob zaključku tečaja prejmete potrdilo o izobraževanju.

Pri pripravi izobraževalnega načrta upoštevamo vaše jezikovno predznanje, vaše specifične jezikovne potrebe in želje in časovno ter krajevno razpoložljivost. Tovrsten celostni pristop nam omogoča kakovostno pripravo in s tem učinkovito izvedbo jezikovnega tečaja, kar pomeni, da bo Anglo delavnica prilagojena zgolj vam.

Pri izvedbi izobraževanja uporabljamo sodobna gradiva priznanih britanskih založb (Oxford University Press, Cambridge University Press ipd.). Glede na vaše specifične jezikovne potrebe vam bomo pripravili tudi uporabno dodatno gradivo bodisi v digitalni ali standardni obliki, ki vam bo zagotovo v pomoč pri doseganju zastavljenega cilja.
  • jezikovni posvet in analiza potreb stranke
  • priprava izobraževalnega načrta
  • izvedba Anglo delavnice
  • potrdilo o izobraževanju
KDAJ ?Anglo delavnice pripravimo po naročilu in jih terminsko prikrojimo jezikovnim potrebam naročnika oz. udeležencev.

KJE ?Anglo delavnice lahko potekajo v prostorih vašega podjetja ali pa po dogovoru v letoviškem kraju po vaši izbiri.


MNENJA STRANK

Suzana Poženel je odlična učiteljica angleščine. K njej hodim na zasebne ure angleščine že več kot dve leti in res ne bi mogla biti bolj zadovoljna z njo, kot sem. Je zelo profesionalna, vseeno pa ima zelo osebni pristop. Vedno se dobro pripravi na ure, tako da nama nikoli ne zmanjka tem. Všeč mi je, da se potrudi in prinese veliko različnega gradiva in res imam občutek, da z vsako uro posebej napredujem. Veliko bolj sem sproščena in samozavestna pri pisanju in govorjenju v angleščini. Menim, da je s svojim pristopom primerna za vse težavnostne stopnje. Tudi moj sin jo je obiskoval, ko se je pripravljal na pomemben razgovor v angleščini in tudi njemu je zelo pomagala. Res toplo priporočam!


Blanka Emeršič,

Krka d.d.

Izkoristite možnost za osvežitev poslovne angleščine na Anglo delavnici - intenzivni delavnici poslovne komunikacije v angleščini - in v optimalnem času komunicirajte učinkoviteje in bolj samozavestno.


> POŠLJI