Business Conversation Club
Tečaj konverzacije o aktualnih poslovnih temah

Business Conversation Club Jezikovni tečaji niso več tako togi, kot so nekoč bili. Danes se lahko pogovarjate o aktualnih poslovnih temah in hkrati v sproščenem vzdušju ob skodelici kave/čaja utrjujete angleščino.

Business Conversation Club je jezikovni trening konverzacije o poslovnih temah, ki poteka v angleškem jeziku. Predstavlja rešitev za vse, ki si želite bolj tekoče komunicirati v poslovni angleščini in se hkrati sproščeno pogovarjati o aktualnih poslovnih temah. Poudarek je na komunikaciji oziroma utrjevanju govorne sposobnosti.

Znebite se treme, spregovorite bolj sproščeno in tekoče v poslovnih situacijah. (pošlji povpraševanje)
KAJ BOSTE PRIDOBILI?
 • okrepili boste tekoče izražanje in govorili bolj samozavestno,
 • znebili se boste »cmoka v grlu«, saj bo na tečaju dovolj priložnosti za komunikacijo,
 • utrdili boste besedišče in ga nadgradili s poslovnimi izrazi v angleščini
 • seznanili se boste z uporabnimi frazami, s katerimi boste jasno in prepričljivo komunicirali.

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?
Business Conversation Club je namenjen tistim, ki ste osnove angleškega jezika že osvojili (minimalno znanje B1*, za več informacij o stopnjah znanja kliknite na povezavo), vendar se pogosto počutite nelagodno, ko v angleščini spregovorite oziroma neposredno komunicirate s tujimi poslovnimi partnerji.
Narekovaj levoNaj vas jezikovna ovira ne odvrne od uspešnega poslovanja s tujino!Narekovaj desnoNAČIN IZVEDBE
 • enkrat tedensko, 2x 45 minut (90 minut);
 • časovni termin: po dogovoru
 • minimalna jezikovna stopnja: B1
 • tečaj vodi izkušena predavateljica, ki udeležence motivira, da spregovorijo več o Suzani
 • število udeležencev:
  • do 6 udeležencev, saj želimo ohraniti kakovost tečaja in vsem udeležencem ponuditi veliko priložnosti, da spregovorijo.
  • v dvojicah, mini skupinah (3 ali 4 udeleženci) ali
  • individualno (1:1): klepetali boste z jezikovnim trenerjem. Ker bo komunikacija intenzivna, boste zagotovo napredovali. Urnik in teme bodo prilagojene zgolj vam.
 • Teme: izbrane poslovne teme, ki se pripravijo glede na vaš interes oziroma na vaše poslovno področje
  • 1 srečanje (90 minut) = 1 tema.

POTEK REALIZACIJE TEČAJA
Po prijavi vas vabimo na brezplačni jezikovno-svetovalni pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih.

Pri pripravi izobraževalnega načrta upoštevamo vaše jezikovno predznanje, vaše specifične jezikovne potrebe in želje ter časovno in krajevno razpoložljivost. Tovrsten celostni pristop nam omogoča kakovostno pripravo in s tem učinkovito izvedbo izobraževanja, kar pomeni, da bo jezikovni trening prilagojen vam in ne obratno.

Ob zaključku tečaja vam posredujemo informacijo o napredku, prejmete pa tudi potrdilo o izobraževanju.
KAKO POTEKA REALIZACIJA JEZIKOVNEGA TRENINGA?
Po prijavi vas vabimo na brezplačni jezikovno-svetovalni pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih.

Pri pripravi izobraževalnega načrta upoštevamo vaše jezikovno predznanje, vaše specifične jezikovne potrebe in želje ter časovno in krajevno razpoložljivost. Tovrsten celostni pristop nam omogoča kakovostno pripravo in s tem učinkovito izvedbo izobraževanja, kar pomeni, da bo jezikovni trening prilagojen vam in ne obratno.

Ob zaključku tečaja vam posredujemo informacijo o napredku, prejmete pa tudi potrdilo o izobraževanju.
 • jezikovni posvet in analiza potreb stranke
 • priprava izobraževalnega načrta
 • izvedba tečaja
 • informacija o napredku in potrdilo o izobraževanju
ČASOVNI TERMIN

ČASOVNI TERMINzačetek tečaja po dogovoru (razpisanih terminov za tečaje ni. Vse tečaje pripravimo po naročilu in jih terminsko prikrojimo željam naročnika oz. udeležencev).
LOKACIJA

LOKACIJAIndividualni tečaji lahko potekajo v prostorih vašega podjetja ali v jezikovni učilnici na Dunajski 29 v Ljubljani. Skupinski tečaji potekajo na lokaciji vašega podjetja oziroma po dogovoru. Delavnice lahko po dogovoru izvedemo tudi na izbranem letoviškem kraju.
JEZIKOVNA LESTVICA A1 – C2A1, A2, B1, B2, C1, C2 so ravni znanja tujega jezika glede na Skupni evropski referenčni okvir za jezike (CEFR).

Kaj pomenijo ravni? vir: https://europass.cedefop.europa.eu/sl/resources/european-language-levels-cefr

 • A1

  - uporabljati znam preproste besedne zveze in povedi, s katerimi lahko opišem, kje živim, in ljudi, ki jih poznam.

 • A2

  - uporabiti znam vrsto besednih zvez in povedi, s katerimi lahko na preprost način opišem svojo družino in druge ljudi, življenjske pogoje ali svojo izobrazbo in predstavim svojo trenutno ali prejšnjo zaposlitev.

 • B1

  - tvoriti znam preproste povedi iz besednih zvez, s katerimi lahko opišem svoje izkušnje in dogodke, sanje, želje in ambicije. Na kratko znam razložiti svoje poglede in načrte. Sposoben/sposobna sem pripovedovati zgodbo ali obnoviti vsebino knjige oziroma filma in opisati svoje odzive.

 • B2

  - jasno in natančno znam opisati mnogo stvari s področij, ki me zanimajo. Razložiti znam svoj pogled na določen problem in podati prednosti in pomanjkljivosti različnih možnosti.

 • C1

  - sposoben/sposobna sem jasno in natančno opisati zahtevne vsebine, pri tem smiselno povezati tematske točke, razviti in poudariti posamezne vidike ter napraviti ustrezen zaključek.

 • C2

  - sposoben/sposobna sem jasno in tekoče podajati tudi daljše opise ali razlage. Govoru znam dati logično obliko, ki poslušalca opozarja na pomembna mesta. Slog govorjenja znam prilagoditi situaciji in poslušalcem.


MNENJA STRANK

K Suzani Poženel hodim na zasebne ure angleščine že več kot dve leti in res ne bi mogla biti bolj zadovoljna z njo, kot sem. Je zelo profesionalna, vseeno pa ima zelo osebni pristop. Vedno se dobro pripravi na ure, tako da nama nikoli ne zmanjka tem. Všeč mi je, da se potrudi in prinese veliko različnega gradiva in res imam občutek, da z vsako uro posebej napredujem. Veliko bolj sem sproščena in samozavestna pri pisanju in govorjenju v angleščini. Menim, da je s svojim pristopom primerna za vse težavnostne stopnje. Tudi moj sin jo je obiskoval, ko se je pripravljal na pomemben razgovor v angleščini in tudi njemu je zelo pomagala. Res toplo priporočam!


Blanka Emeršič,

Krka d.d.

Izboljšajte jezikovno kondicijo in se pridružite tečaju konverzacije.


> POŠLJI