CLT
Z izpopolnjevanjem tujega jezika je podobno kot pri športu. Če želimo rezultate, je potrebna redna vaja. Če se vaja izvaja ob jasno zastavljenem cilju, učinkoviti metodi in ob prijetnem vzdušju, je uspeh na dlani. (Suzana Poženel, AngloCenter, predavateljica poslovne angleščine in ustanoviteljica)

Mednarodna metoda poučevanja
CLT - Communicatve Language Teaching
Učinkovita komunikacija v tujem jeziku je cilj številnih podjetij in posameznikov, ki poslujejo s tujino in si zato želijo izboljšati jezikovne veščine. To še zlasti velja za potrebo po izboljšanju komunikacije v angleščini, saj ta danes velja za jezik mednarodnega poslovanja v globalnem merilu.

Pri Anglo Centru vam pomagamo, da ta cilj dosežete, zato smo za vas izbrali učinkovito metodo poučevanja, ki zagotavlja maksimalno kakovost za vaš vložen čas in denar.

Mednarodno preverjena sodobna metoda poučevanja CLT (Communicative Language Teaching), nagovarja ključne potrebe sodobnega posameznika, ki želi suvereno in brez treme komunicirati v angleščini. Metoda temelji na komunikacijskem pristopu, kar pomeni, da boste angleščino utrjevali z veliko mero govorne komunikacije.
Narekovaj levoS suverenim znanjem angleščine boste vedno v prednosti.Narekovaj desno
Komunikacijska metoda poučevanja za vas pomeni, da boste:

  • simulirali realne poslovne situacije in se urili v komunikaciji,
  • okrepili veščine poslovnega komuniciranja v angleščini (pogajanja, prodajna predstavitev izdelka/storitve, reševanje reklamacij ipd.) in
  • postali bolj govorno spretni v angleščini
  • izgubili boste strah pred napakami in govorili bolj samozavestno.


MNENJA STRANK

Ker si rada postavljam nove izzive je bila odločitev za tečaj angleščine ena boljših. Zahtevnost učenja je bila prilagojena mojemu predznanju, bolje rečeno neznanju. Pozitivno sem bila presenečena koliko se da naučiti po njeni metodi, saj sem nedvomno napredovala v znanju in sedaj govorim angleško z manj treme. Pohvalila bi go. Suzano Poženel, ki je zelo prijetna oseba, njen pristop k poučevanju pa je inovativen in kreativen. Kompletna osebnost in njena izredne profesonalne metode, jo delajo specifično. Učinkovit in dinamičen način učenja je premaknil moje že dokaj zarjavelo znanje in vzbudil željo po nadaljevanju učenja angleškega jezika.


Enisa Hodžić,

Opera Balet

Komunicirajte učinkovito in samozavestno v angleškem jeziku.
Pišite nam in pomagali vam bomo.


> POŠLJI