Medkulturno komuniciranjev angleščini
Se pri delu soočate s komunikacijskimi izzivi, ki jih prinaša globalno poslovanje?

Ste vedeli, da kar 70% vseh mednarodnih sodelovanj propade zaradi neupoštevanja medkulturnih razlik pri komunikaciji?

Svet vse bolj mednarodno prepleten in to s seboj prinaša izzive v komunikaciji. Za uspešno sklepanje poslov v takšnem okolju ni dovolj zgolj dobro znanje tujih jezikov, pač pa tudi razumevanje medkulturnih razlik. Zato postaja sposobnost medkulturnega komuniciranja vedno bolj pomembna.Narekovaj levoAngloCenter je pravi naslov, če vam pri komunikaciji v angleškem jeziku manjka tisto bistveno: občutek samozavesti, ko spregovorite.Narekovaj desnoKaj boste pridobili?

Kaj boste pridobili?Pri AngloCentru smo zgoraj omenjeni potrebi prisluhnili in za vas pripravili trening poslovne komunikacije v angleščini, kjer ne boste zgolj utrjevali poslovno angleščino, ampak hkrati preko praktičnih poslovnih primerov utrjevali sposobnost medkulturnega razumevanja, prilagajanja in razumevanja razlik med svetovnimi kulturami.


  • postali boste bolj govorno spretni v angleščini
  • govorili boste bolj tekoče in z manj treme
  • utrdili in nadgradili boste strokovno besedišče na vašem področju dela
  • izboljšali boste medkulturne veščine in tako poslovali še učinkoviteje
Komu je medkulturni trening namenjen?


Kako poteka realizacija individualnega jezikovnega treninga?Po prijavi ste vabljeni na brezplačni jezikovno-svetovalni pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih. Ob zaključku tečaja prejmete potrdilo o izobraževanju.

Pri pripravi izobraževalnega načrta upoštevamo vaše jezikovno predznanje, vaše specifične jezikovne potrebe in želje in časovno ter krajevno razpoložljivost. Tovrsten celostni pristop nam omogoča kakovostno pripravo in s tem učinkovito izvedbo jezikovnega tečaja, kar pomeni, da bo jezikovni tečaj prilagojen vam in ne obratno.

Pri izvedbi izobraževanja uporabljamo sodobna gradiva priznanih britanskih založb (Oxford University Press, Cambridge University Press ipd.). Glede na vaše specifične jezikovne potrebe vam bomo pripravili tudi uporabno dodatno gradivo bodisi v digitalni ali standardni obliki, ki vam bo zagotovo v pomoč pri doseganju zastavljenega cilja.
  • jezikovni posvet in analiza potreb stranke
  • priprava izobraževalnega načrta
  • izvedba jezikovnega treninga
  • informacija o napredku in potrdilo o izobraževanju
KDAJ ?Začetek jezikovnega treninga je po dogovoru. Razpisanih terminov ni. Vse treninge pripravimo po naročilu in jih terminsko prikrojimo vašim željam.

KJE ?Individualni jezikovni treningi lahko potekajo v prostorih vašega podjetja ali v pisarni na Dunajski 29 v Ljubljani.


MNENJA STRANK

Suzano Poženel sem še kot direktorica največje slovenske kadrovske agencije najela kot osebno učiteljico poslovne angleščine. Urice so potekale sproščeno, 'business woman to business woman' in so bile hkrati 'time out' iz moje prenatrpane delovne rutine. Z njeno pomočjo sem se uspešno soočila z najtežjimi pogajalskimi sestanki s tujci. Zato jo toplo priporočam vsakemu, ki se ne počuti suverenega nastopati pred poslovnimi strankami v tujem jeziku in vsakemu, ki nima časa, da bi hodil redno na v naprej določene termine tečajev.


Alja Malis,

direktorica, Naton d.o.o.

Izboljšajte komunikacijo v angleščini in si odprite vrata do uspešnega poslovanja s tujino.


> POŠLJI