O AngloCentru
Investicija  v znanje izplača  najvišje obresti.
 (Benjamin Franklin)Dobrodošli!Anglo Center je izobraževalno podjetje, ki ponuja učinkovite jezikovne in medkulturne rešitve za vse, ki poslujete s tujino in si želite izboljšati poslovno komunikacijo v angleškem jeziku.

Ustanovljeno je bilo spomladi 2011 in ima sedež v Ljubljani. Vodi ga Suzana Poženel-podjetnica in predavateljica poslovne angleščine, ki jezikovno znanje širi z zanosom in ljubeznijo do poklica. >>več o Suzani

Današnje poslovno okolje je vse bolj povezano - ne le mednarodno, pač pa tudi globalno. To s seboj prinaša številne izzive pri komunikaciji. Za uspešno sklepanje poslov v takšnem okolju danes ne zadostujezgolj dobro znanje tujih jezikov, pač pa tudirazumevanje medkulturnih razlik.

Tega se pri Anglo Centru dobro zavedamo, zato smo za vas pripravili jezikovne programe, s katerimi boste ne le izboljšali poslovno angleščino, pač pa tudi prejeli uporabno znanje o medkulturnih veščinah in tako še učinkoviteje komunicirali v mednarodnem okolju. >>več o programih

Za koga so naši jezikovni
treningi primerni?Za vse, ki si želite nadgraditi znanje angleščine, okrepiti samozavest in govoriti bolj tekoče, zlasti pa z:

vodstvene delavce/zaposlene v podjetjih, ki pogosto poslujete s tujimi poslovnimi partnerji in posameznike, ki sodelujete s tujino.

Kaj boste z udeležbo na
jezikovnem treningu pridobili?  • govorili boste bolj samozavestno in z manj treme,
  • okrepili boste veščine poslovnega komuniciranja (pogajanja, prodajna predstavitev izdelka/storitve,komunikacija s težavno stranko, reševanje reklamacij ipd.),
  • utrdili in nadgradili boste strokovno izrazoslovje na vašem poslovnem področju,
  • seznanili se boste s praktičnimi priporočili za uspešno komuniciranje, ki jih boste lahko takoj uporabili pri svojem delu,
  • izboljšali boste medkulturne veščine in tako poslovali še učinkoviteje.

Narekovaj levoNaj vas jezikovna ovira ne odvrne od poslovnega uspeha.Narekovaj desno

MNENJA STRANK

Suzano Poženel sem še kot direktorica največje slovenske kadrovske agencije najela kot osebno učiteljico poslovne angleščine. Urice so potekale sproščeno, 'business woman to business woman' in so bile hkrati 'time out' iz moje prenatrpane delovne rutine. Z njeno pomočjo sem se uspešno soočila z najtežjimi pogajalskimi sestanki s tujci. Zato jo toplo priporočam vsakemu, ki se ne počuti suverenega nastopati pred poslovnimi strankami v tujem jeziku in vsakemu, ki nima časa, da bi hodil redno na v naprej določene termine tečajev.


Alja Malis,

direktorica, Naton d.o.o.

Omogočamo samozavestno in učinkovito poslovno komunikacijo v angleščini. Jezikovne treninge izvajamo na strokoven, učinkovit in sproščen način.


> POŠLJI