Individualni jezikovni
trening poslovne angleščine
Za vse, ki zaradi narave dela želite prilagodljiv urnik.

Individualni jezikovni trening poslovne angleščine (1:1): za hiter in kakovosten napredek • v ospredju so izključno vaše jezikovne potrebe (vsebino programa pripravimo glede na vaše želje);
 • uporabljamo mednarodno preverjeno sodobno metodo poučevanja (CLT-Communicative Language Teaching), zato boste angleščino utrjevali z veliko mero govorne komunikacije (preberi več o metodi)
 • možnost izvedbe tečaja preko Skypa (v primeru, da ste na službeni poti in podobno).Komu je individualni jezikovni trening namenjen?Vsem, ki si želite izboljšati oziroma osvežiti poslovno komunikacijo v angleščini, vendar zaradi narave dela želite prilagodljiv urnik.


Kaj boste pridobili? • poslovno angleščino boste nadgradili hitreje in bolj kakovostno, kot pri skupinskem tečaju, saj bo jezikovni trener komuiniciral zgolj z vami in bo zato veliko priložnosti za komunikacijo
 • okrepili veščine poslovnega komuniciranja (pogajanja, prodajna predstavitev izdelka/storitve,komunikacija s težavno stranko, reševanje reklamacij ipd.)
 • vaš čas in denar boste zagotovo smotrno porabili, saj pripravo jezikovnega treninga prilagodimo izključno vam-poleg vsebinskih želja upoštevamo tudi vašo časovno in krajevno razpoložljivost
 • angleško boste govorili bolj tekoče in z manj treme
 • s tujim poslovnim partnerjem boste komunicirali bolj učinkovito in sproščeno
Kaj boste pridobili?
Narekovaj levoPri individualnem jezikovnem treningu se jezikovni trener posveti samo vam oziroma vašim jezikovnim potrebam. Govorili boste več kot 60 % časa, zato boste napredovali hitreje in bolj kakovostno, kot pri skupinskem tečaju.Narekovaj desnoKomu je individualni jezikovni trening namenjena?Za vse, ki nimate časa za udeležbo na jezikovnem treningu, si pa želite osvežiti in izboljšati poslovno komunikacijo v angleškem jeziku v najkrašem možnem času.


Kako poteka realizacija individualnega jezikovnega treninga?Po prijavi ste vabljeni na brezplačni jezikovno-svetovalni pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih. Ob zaključku tečaja prejmete potrdilo o izobraževanju.

Pri pripravi izobraževalnega načrta upoštevamo vaše jezikovno predznanje, vaše specifične jezikovne potrebe in želje in časovno ter krajevno razpoložljivost. Tovrsten celostni pristop nam omogoča kakovostno pripravo in s tem učinkovito izvedbo jezikovnega tečaja, kar pomeni, da bo jezikovni tečaj prilagojen vam in ne obratno.

Pri izvedbi izobraževanja uporabljamo sodobna gradiva priznanih britanskih založb (Oxford University Press, Cambridge University Press ipd.). Glede na vaše specifične jezikovne potrebe vam bomo pripravili tudi uporabno dodatno gradivo bodisi v digitalni ali standardni obliki, ki vam bo zagotovo v pomoč pri doseganju zastavljenega cilja.
 • jezikovni posvet in analiza potreb stranke
 • priprava izobraževalnega načrta
 • izvedba jezikovnega treninga
 • informacija o napredku in potrdilo o izobraževanju
KDAJ ?Začetek jezikovnega treninga je po dogovoru. Razpisanih terminov ni. Vse treninge pripravimo po naročilu in jih terminsko prikrojimo vašim željam.

KJE ?Individualni jezikovni treningi lahko potekajo v prostorih vašega podjetja ali v pisarni na Dunajski 29 v Ljubljani.


MNENJA STRANK

Suzano Poženel sem še kot direktorica največje slovenske kadrovske agencije najela kot osebno učiteljico poslovne angleščine. Urice so potekale sproščeno, 'business woman to business woman' in so bile hkrati 'time out' iz moje prenatrpane delovne rutine. Z njeno pomočjo sem se uspešno soočila z najtežjimi pogajalskimi sestanki s tujci. Zato jo toplo priporočam vsakemu, ki se ne počuti suverenega nastopati pred poslovnimi strankami v tujem jeziku in vsakemu, ki nima časa, da bi hodil redno na v naprej določene termine tečajev.


Alja Malis,

direktorica, Naton d.o.o.

Komunicirajte učinkovito in samozavestno v angleškem jeziku.
Pišite nam in pomagali vam bomo.


> POŠLJI