Poslovna angleščina
Investicija v znanje izplača najvišje obresti.
(Benjamin Franklin)

Današnje mednarodno in vse bolj konkurenčno poslovno okolje od nas zahteva učinkovito komuniciranje v angleškem jeziku. Osnovno znanje angleščine je zgolj osnova, ki jo je izjemno pomembno nadgraditi z veščinami poslovnega komuniciranja in poznavanjem specifičnega besedišča na vašem področju dela.

V AngloCentru zato organiziramo kakovostne jezikovne treninge in vas oziroma vaše zaposlene pripravimo na učinkovito in suvereno sporazumevanje v angleščini. Angleščino boste utrjevali z veliko mero govorne komunikacije (več o mednarodni metodi CLT) in na konkretnih primerih iz poslovne prakse (t.i. business case studies).Kaj boste pridobili?
 • govorili boste bolj suvereno in z manj treme,
 • okrepili veščine poslovnega komuniciranja (pogajanja, prodajna predstavitev izdelka/storitve, komunikacija s težavno stranko, reševanje reklamacij ipd.),
 • obogatili besedni zaklad znotraj vašega strokovnega področja,
 • seznanili se boste s praktičnimi priporočili za uspešno komuniciranje, ki jih boste lahko takoj uporabili pri svojem delu
Programi
Komu je jezikovni trening namenjen?
Vsem, ki si želite izboljšati oziroma osvežiti poslovno komunikacijo v angleščini. Minimum jezikovnega znanja je A2*. Več o stopnjah znanja po CEFR - evropski jezikovni lestvici)

Programi

Vrste jezikovnih treningov - izbirate lahko med naslednjimi izobraževanji:
 • Poslovna angleščina (60 ur)
 • Poslovna angleščina - osvežitveni (30 ur)
 • Business Conversation Club: tečaj konverzacije o aktualnih poslovnih temah (30 ali 60 ur)
 • Priprava na mednarodni izpit BEC (Business English Certificate) Univerze v Cambridgeu (več o mednarodnem izpitu)
Način izvedbe:
Po prijavi ste vabljeni na brezplačni jezikovni (svetovalni) pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih. (več o izvedbi jezikovnega treninga)
Narekovaj levoJezikovno usposabljanje na področju izboljšanja komunikacije s tujimi gosti je naložba, ki se vam obrestuje.Narekovaj desno**JEZIKOVNA LESTVICA A1 – C2A1, A2, B1, B2, C1, C2 so ravni znanja tujega jezika glede na Skupni evropski referenčni okvir za jezike (CEFR).

Kaj pomenijo ravni? vir: https://europass.cedefop.europa.eu/sl/resources/european-language-levels-cefr

 • A1

  - uporabljati znam preproste besedne zveze in povedi, s katerimi lahko opišem, kje živim, in ljudi, ki jih poznam.

 • A2

  - uporabiti znam vrsto besednih zvez in povedi, s katerimi lahko na preprost način opišem svojo družino in druge ljudi, življenjske pogoje ali svojo izobrazbo in predstavim svojo trenutno ali prejšnjo zaposlitev.

 • B1

  - tvoriti znam preproste povedi iz besednih zvez, s katerimi lahko opišem svoje izkušnje in dogodke, sanje, želje in ambicije. Na kratko znam razložiti svoje poglede in načrte. Sposoben/sposobna sem pripovedovati zgodbo ali obnoviti vsebino knjige oziroma filma in opisati svoje odzive.

 • B2

  - jasno in natančno znam opisati mnogo stvari s področij, ki me zanimajo. Razložiti znam svoj pogled na določen problem in podati prednosti in pomanjkljivosti različnih možnosti.

 • C1

  - sposoben/sposobna sem jasno in natančno opisati zahtevne vsebine, pri tem smiselno povezati tematske točke, razviti in poudariti posamezne vidike ter napraviti ustrezen zaključek.

 • C2

  - sposoben/sposobna sem jasno in tekoče podajati tudi daljše opise ali razlage. Govoru znam dati logično obliko, ki poslušalca opozarja na pomembna mesta. Slog govorjenja znam prilagoditi situaciji in poslušalcem.

Kako poteka realizacija jezikovnega treninga?Po prijavi ste vabljeni na brezplačni jezikovni (svetovalni) pogovor, kjer določimo vašo raven predznanja in se pogovorimo o vaših ciljih..

Pri pripravi izobraževalnega načrta upoštevamo vaše jezikovno predznanje, vaše specifične jezikovne potrebe in želje, časovno in krajevno razpoložljivost in tudi vaše osebne interese oziroma zanimanja. Tovrsten celostni pristop nam omogoča kakovostno pripravo in s tem učinkovito izvedbo izobraževanja, kar pomeni, da bo jezikovni trening prilagojen vam in ne obratno.

Pri izvedbi izobraževanja uporabljamo sodobna gradiva priznanih britanskih založb, kot npr. Oxford oz. Cambridge University Press. Glede na vaše specifične potrebe vam bomo sproti pripravljali tudi uporabno dodatno gradivo, bodisi v digitalni ali standardni obliki, ki vam bo v dodatno pomoč pri doseganju zastavljenega cilja.
 • jezikovni posvet in analiza potreb stranke
 • priprava izobraževalnega načrta<
 • izvedba tečaja
 • informacija o napredku in potrdilo o izobraževanju


Jezikovni trening izvajamo za podjetja (zaključene skupine). Za individualni trening kliknite tukaj

Ob zaključku tečaja vam posredujemo informacijo o napredku, prejmete pa tudi potrdilo o zobraževanju.KDAJ ?Začetek jezikovnega izobraževanja je po dogovoru (razpisanih terminov za tečaje ni - vse tečaje pripravimo po naročilu in jih terminsko prikrojimo željam naročnika oz. udeležencev).

KJE ?Individualni tečaji lahko potekajo v prostorih vašega podjetja ali v jezikovni učilnici na Dunajski 29 v Ljubljani. Skupinski tečaji potekajo na lokaciji vašega podjetja oziroma po dogovoru.


MNENJA STRANK

Suzano Poženel sem še kot direktorica največje slovenske kadrovske agencije najela kot osebno učiteljico poslovne angleščine. Urice so potekale sproščeno, 'business woman to business woman' in so bile hkrati 'time out' iz moje prenatrpane delovne rutine. Z njeno pomočjo sem se uspešno soočila z najtežjimi pogajalskimi sestanki s tujci. Zato jo toplo priporočam vsakemu, ki se ne počuti suverenega nastopati pred poslovnimi strankami v tujem jeziku in vsakemu, ki nima časa, da bi hodil redno na v naprej določene termine tečajev.


Alja Malis,

direktorica, Naton d.o.o.

Komunicirajte učinkovito in samozavestno v angleškem jeziku.
Pišite nam in pomagali vam bomo.


> POŠLJI