Izberite PROGRAM, ki vam
NAJBOLJ USTREZA
Investicija v znanje izplača najvišje obresti.
(Benjamin Franklin)

PROGRAMI
Programi

Individualni jezikovni trening poslovne angleščine
Za vse, ki nimate časa za udeležbo na jezikovnem treningu, si pa želite osvežiti in izboljšati poslovno komunikacijo v angleškem jeziku v najkrašem možnem času.

  • v ospredju so izključno vaše jezikovne potrebe (vsebino programa pripravimo glede na vaše želje);
  • uporabljamo mednarodno preverjeno sodobno metodo poučevanja (CLT-Communicative Language Teaching), zato boste angleščino utrjevali z veliko mero govorne komunikacije
  • možnost izvedbe tečaja preko Skypa (v primeru, da ste na službeni poti in podobno).>> Preberi več

Poslovna angleščina - skupinski jezikovni trening
Današnje mednarodno in vse bolj konkurenčno poslovno okolje od nas zahteva učinkovito komuniciranje v angleškem jeziku. Osnovno znanje angleščine je zgolj osnova, ki jo je izjemno pomembno nadgraditi z veščinami poslovnega komuniciranja in poznavanjem specifičnega besedišča na vašem področju dela.

V AngloCentru zato organiziramo kakovostne jezikovne treninge in vas oziroma vaše zaposlene pripravimo na učinkovito in suvereno sporazumevanje v angleščini. Angleščino boste utrjevali z veliko mero govorne komunikacije (več o mednarodni metodi CLT) in na konkretnih primerih iz poslovne prakse (t.i. business case studies).


>> Preberi več
Programi

Programi

Anglo delavnica - enodnevna osvežitev
Želite osvežiti poslovno korespondenco v angleščini, a vam primanjkuje časa?

Anglo delavnica je intenzivna delavnica poslovne komunikacije, ki jo pripravimo glede na vaše povpraševanje oziroma specifične potrebe v podjetju.

Predstavlja idealno rešitev za vse, ki poslujete s tujino in si zato želite v optimalnem času osvežiti (nadgraditi) poslovno komunikacijo v angleščlini oziroma komunicirati učinkoviteje.


>> Preberi več

Business Conversation Club
Jezikovni tečaji niso več tako togi, kot so nekoč bili. Danes se lahko pogovarjate o aktualnih poslovnih temah in hkrati v sproščenem vzdušju ob skodelici kave/čaja utrjujete angleščino.

Business Conversation Club je jezikovni trening konverzacije o poslovnih temah, ki poteka v angleškem jeziku. Predstavlja rešitev za vse, ki si želite bolj tekoče komunicirati v poslovni angleščini in se hkrati sproščeno pogovarjati o aktualnih poslovnih temah. Poudarek je na komunikaciji oziroma utrjevanju govorne sposobnosti.


>> Preberi več
Programi

Programi

Medkulturno komuniciranjev angleščini
Se pri delu soočate s komunikacijskimi izzivi, ki jih prinaša globalno poslovanje? Ste vedeli, da kar 70% vsehmednarodnih sodelovanj propade zaradi neupoštevanjamedkulturnih razlik pri komunikaciji?

Svet vse bolj mednarodno prepleten in to s seboj prinaša izzive v komunikaciji. Za uspešno sklepanje poslov v takšnem okolju ni dovolj zgolj dobro znanje tujih jezikov, pač pa tudi razumevanje medkulturnih razlik. Zato postaja sposobnost medkulturnega komuniciranja vedno bolj pomembna.


>> Preberi več

Zaposleni v turizmu
Turizem v Sloveniji velja za perspektivno gospodarsko panogo. Število tujih turistov, ki prihajajo iz raznolikih kultur sveta, narašča. To s seboj prinaša številne izzive pri komunikaciji, zlasti pri delu v hotelirstvu in gostinstvu. Za kakovostno komuniciranje s tujimi gosti je znanje tujih jezikov bistvenega pomena. Še zlasti to velja za angleški jezik.

Komu je jezikovni trening namenjen?

Za vse, ki ste dejavni v hotelirstvu, gostinstvu in turizmu v AngloCentru izvajamo jezikovne treninge učinkovite komunikacije v angleščini. Vašim zaposlenim omogočamo, da izboljšajo komunikacijo s tujimi gosti in angleško komunicirajo učinkovito in samozavestno.

Zlasti je trening namenjen tistim zaposlenim, ki so v neposrednem kontaktu z gosti.


>> Preberi več
Programi


MNENJA STRANK

Suzano Poženel sem še kot direktorica največje slovenske kadrovske agencije najela kot osebno učiteljico poslovne angleščine. Urice so potekale sproščeno, 'business woman to business woman' in so bile hkrati 'time out' iz moje prenatrpane delovne rutine. Z njeno pomočjo sem se uspešno soočila z najtežjimi pogajalskimi sestanki s tujci. Zato jo toplo priporočam vsakemu, ki se ne počuti suverenega nastopati pred poslovnimi strankami v tujem jeziku in vsakemu, ki nima časa, da bi hodil redno na v naprej določene termine tečajev.


Enisa Hodžić,

Opera Balet

Zboljšujemo kakovost poslovnega komuniciranja v angleščini.


> POŠLJI